SLUIT SCHERM

Het gratis Moti55 platform

Een gratis en vrijblijvend platform om dagelijks uw alcoholgebruik bij te houden.

Meld u aan voor het 
Moti55 platform:

Gratis, vrijblijvend & voor heel Nederland

Naast het Moti55 traject dat u samen met één van onze Moti55 medewerkers kan volgen bieden wij ook een gratis platform aan. Op dit platform kunt u uw alcoholinname bijhouden en er zo achter komen op welke dagen u het meest drinkt.

Het platform is geheel gratis en kan ook zonder begeleiding van één van onze Moti55 medewerkers worden gebruikt. Er worden geen persoonlijke gegevens, zoals uw adres of geboortedatum gevraagd, dus het is geheel veilig. Wilt u alvast aan de slag met het bijhouden van uw gebruik? Registreert u zich dan gratis op ons uitgebreide platform. Wilt u een volledig Moti55 programma volgen bij u in de buurt? Meld u dan aan voor onze gratis gesprekken. 
 

Het platform voor u

Via het dashboard kunt u naar alle onderdelen van het platform navigeren, zoals uw gebruik registreren, uw doelen bepalen en hiermee medailles verdienen. Ook kunt u Moti55 medewerkers uitnodigen om uw profiel te bekijken. 

U houdt zelf de touwtjes in handen! 

Registreer uw gebruik

Op het Moti55 platform kunt u gemakkelijk iedere dag uw gebruik bijhouden. U geeft eerst aan of u op een dag wel of niet heeft gedronken.

Vervolgens geeft u aan hoeveel u heeft gedronken, hoe laat u bent begonnen met drinken, hoe u zich voelde, met wie u was en hoeveel geld u eraan heeft uitgegeven. 

Op deze manier kunt u nauwkeurig bijhouden hoeveel u eigenlijk heeft gebruikt en zelf bepalen of u dit teveel of niet vindt. 

Houd uw
voortgang bij

Als u iedere dag nauwkeurig bijhoudt hoeveel u heeft gedronken kunt u daarna in een handig overzicht zien op welke dag in de week, in welke maand of in welk jaar u het meeste drinkt.  
Onder dit overzicht staan nog wat leuke feitjes die uw voortgang laten zien en bepaalt u zelf of dit nog beter kan. 

Uw gebruik, uw keuze! 

 

Stel persoonlijke doelen

Op het Moti55 platform kunt u uzelf doelen geven. Deze doelen zorgen ervoor dat u uw vrije tijd steeds beter in kan vullen en leert u ook zonder alcohol een leuke tijd te hebben. 
Heeft u een doel behaald? Dan verdient u een medaille! 


 

Een beetje hulp!

Op het platform kun je ook één van onze Moti55 medewerkers uitnodigen om samen het hele Moti55 traject te doorlopen. Moti55 wordt gegeven door de medewerkers van de Preventie afdeling bij u in de buurt. Moti55 is geen programma met therapeuten in witte jassen maar met medewerkers die begrijpen waar u vandaan komt. Samen met u zoeken ze naar de oplossing die het beste bij u past. Moti55 is geheel gratis en u heeft geen briefje van uw huisarts nodig om mee te doen.

Anoniem, vertrouwd en persoonlijk!
 

Uw privacy staat voorop! 

U bepaalt zelf met wie u uw gegevens deelt! 

 

Meld u zich nu alvast aan en begin met het registreren van uw gebruik

 

U aanmelden voor het gratis online platform